, , ,

Домакински гъби за грил и фурна Edeka Anti-Fett Topfreiniger , 3 броя


2,99лв.

Edeka Anti-Fett Topfreiniger – домакински гъби за бързо и основно почистване на грил и фурна с улей . Грубата повърхност на Edeka Anti-Fett Topfreiniger е за почистване на загорели повърхности , а фината страна за нежно почистване .

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Домакински гъби за грил и фурна Edeka Anti-Fett Topfreiniger , 3 броя”

There are no reviews yet.