LENOR SEIDENBAUM BLUTE – концентриран омекотител за дрехи с приятен аромат.LENOR SEIDENBAUM BLUTE придава мекота и дълготрайна свежест.LENOR SEIDENBAUM BLUTE поддържа естествената интензивност на цвета и улеснява гладенето.


Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “LENOR SEIDENBAUM BLUTE , 50 ПР.”

There are no reviews yet.